London for Kids!

London for Kids!

Op zoek naar een spetterend weekendje weg met de kinderen? Lees dan zeker even het verslag van ‘London for Kids’. Deze mooie 3-daagse is namelijk een perfect uitje voor kinderen van 4-12 jaar oud. We bezoeken de grote stad Londen & Legoland!

DSC_1115
Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië. Een stad vol geschiedenis, grootse monumenten en vele winkels.

Voor uw kinderen is deze stad misschien bekender vanwege de films Peter Pan, 101 Dalmatiërs, Garfield, Paddington, Harry Potter, James Bond,…of misschien kennen ze wel de Big Ben of de Tower Bridge? De bekende rode dubbeldek-bussen, telefooncellen en de soldaten met grappige hoeden die de hele dag stil moeten blijven staan.

Al deze bekende iconen zullen we zien tijdens deze mooie reis.

Naast de mooie stad Londen zal ook Legoland Windsor worden bezocht. Hier genieten de kinderen van een dag vol attracties en speelplezier in het thema van de duizenden speelblokken.

Hieronder benoem ik het programma per dag, met uitleg en foto’s.

Dag 1

Eenmaal aangekomen in Londen is het tijd voor een ontdekkingsreis doorheen de stad. Dit doen we op een perfecte manier met de ‘London Duck’. london_duck_image_1
Dit is een raar amfibie voertuig uit de tweede wereldoorlog, dat door de straten van Londen rijdt, maar ook een grote SPLASH maakt in de rivier, de Theems. Eenmaal in de rivier aangekomen zullen we een vaartocht maken in de buurt van het parlement en de bekende ‘Big Ben’. Tijdens deze rondrit kan je genieten van grappige weetjes en bijzonderheden over de monumenten die we passeren. Bereidt je voor op een ritje vol spanning, plezier en humor.

DSC_1096Nadat we op verkenning zijn geweest gaan we de grootste  speelgoed winkel van Londen bezoeken, Hamley’s. Een winkel van 7 verdiepingen hoog, waar het personeel de hele dag met het speelgoed mag spelen. Ze tonen je allerlei trucjes en kunstwerkjes die je eventueel thuis ook zou kunnen maken.

Mocht je een fan van M&M’s zijn, ren dan nog even naar Leicester Square, waar de grote M&M’s World op je wacht. Daar vindt je alles wat je maar kan bedenken in de vorm van de overheerlijke M&M’s.

 

 

 

Dag 2

Vandaag kunnen de kinderen heel de dag lang ravotten in Legoland Windsor Resort.

Dit park is opgedeeld in verschillende werelden, die allemaal een bezoekje waard zijn. Begin je dag met de grote en snellere attracties zoals; River Splash, Pirate Falls Treasure Quest, Laser Riders & The Dragon. Hierdoor zal je minder lang in de rij staan en zodoende je tijd in Legoland beter kunnen benutten.

Haal je rijbewijs in de rijschool en help de brandweer bij het blussen van huizen. Ga op reis naar de minilanden: Nederland, Italië, België, Frankrijk, Engeland, Zweden en Denemarken. Je kunt zelfs op de foto met Big Ben of de London Eye, terwijl je veel groter bent dan hun!

TIP: Vergeet geen zwemkleren mee te nemen in de zomer, want er is een waterpark-speeltuin aanwezig in het park.

DSC_1102 DSC_1107 DSC_1110 DSC_1111 DSC_1117
DSC_1147

Dag 3

View-from-the-London-Eye-001Op de laatste dag van onze reis zullen we een ritje maken met de ‘London Eye’. Dit reuzenrad was bij de bouw, de grootste van de hele wereld met een hoogte van 135m. Tijdens ons bezoek krijgen we een 360′ graden panaroma van heel Londen te zien. Hierna kan je ook een 4D film over Londen en het gigantische reuzenrad bekijken. Dit is namelijk inbegrepen in de prijs van je bezoek.

 

 

Mocht je hoogtevrees hebben of gewoon liever niet de London Eye betreden, kunnen we ook op een mooie wandeling gaan. We passeren langs het parlement , voor de perfecte foto van de klokkentoren van Big Ben. We komen lang het huis van de 1e minister en zullen de koninklijke paarden bewonderen bij de Horse Guard Parade. Misschien zien we wel enkele soldaten die van wacht wisselen en allerlei gekke pasjes doen!

DSC_1079

Na onze wandeling en het ritje op de London Eye is het tijd om de kinderen nog even te laten ravotten in de speeltuin van de ‘Jubilee Gardens’ of je gaat even kijken bij de stoere skaters en muzikanten op de South Banks.

 

 

Wilt u meer informatie over deze reis? Stuur me gerust een berichtje of laat een reactie achter. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Leave a Reply