Inhuldigingscruise Costa Diadema

Inhuldigingscruise Costa Diadema

 

Morgen heb ik het plezier om te vertrekken op een hele mooie cruise, op een extra speciaal schip!

Steden die we bezoeken: Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Napels & La Spezia.
(Landen: Italië, Frankrijk &  Spanje)

 

Houd u van veel verschillende bestemmingen ontdekken in een korte tijd? Dit alles onder het gemak van luxe en een goede service?

Dan is cruisen misschien wel een manier van reizen voor u. U kunt namelijk genieten van overheerlijk eten, tal van entertainment en een verzorging/service waar ‘U’ tegen te zeggen is.

Mocht u de kans hebben om met mij een cruise te nemen, bent u nog beter uit! Want ik zal iedere dag informatie geven over de volgende havenstad die we bezoeken. Verder bereid ik u voor op de inscheping, het leven aan boord en de ontscheping. Ook sta ik altijd paraat voor diverse vragen en problemen. Hierdoor   bent u volledig op de hoogte en kunt u op uw gemak genieten van de welverdiende vakantie.

Deze maal heb ik het plezier om aan boord te gaan van de ‘Costa Diadema’.

Dit is het nieuwste vlaggenschip van de rederij ‘Costa’. Hiernaast is het ook ‘de koningin van de zee’, omdat het momenteel het grootse schip is op zee, welke onder de Italiaanse vlag vaart. Costa Cruises heeft ongeveer €550 miljoen geïnvesteerd in het schip, welke maar liefst 306m lang is en 37,2m wijd. Er kunnen aan boord zo’n 4’947 passagiers verblijven, voor wie een crew van 1’253 personen paraat staat.

 

Schermafbeelding 2014-12-11 om 16.07.35

Het schip zal voornamelijk in het teken staan van prachtige schoonheid in alle luxe. De naam zegt het zelf    al, ‘Diadema’ staat namelijk voor tiara (kroon). Om het in de woorden van ‘Costa’ te zeggen ; “Een design dat gebaseerd is op de emotieve impact die het schip op de gasten zal hebben, waardoor ze zich als in een droom zullen voelen. Dat is de kern van het project van Joseph Farcus, de beroemde architect die sinds 2000 met Costa Cruises samenwerkt.”

 

 

Schermafbeelding 2014-12-11 om 16.07.13

 Ikzelf ben ontzettend benieuwd naar dit schip en zal u dan ook op de hoogte houden! U kunt voor actuele feed, zoals tips & tricks per bestemming, kijken op mijn Facebook-pagina. Een eindverslag van de cruise zal te lezen zijn op de website.

 

 

Alvast veel cruise plezier toegewenst!Leave a Reply